Informace

Klub HC PALKOVICE byl založen v roce 1995.

Jednatel oddílu:
Jaroslav Čechmánek, Palkovice 646.

 

Hokejový oddíl HC Palkovice pořádal ve své historii mnoho akcí. Zde je výpis některých z nich.

Ne však jen hokejem je tento tým živ. Vzhledem k tomu, že mam zájem ať se sejdem i mimo led uspořádáme akce , které trošku stmelí mužstvo a zabaví se něčím jiným, než hokejem.

Dětský den:
Mezi ty největší a nejpopulárnější patří především akce pro děti pod názvem Dětský den,který měl už druhé pokračování. První ročník měl přes nepřízeň počasí velkou účast těch nejmladších a jejich spokojenost nás vedla k tomu abychom v tom nepřestali a udělali z toho tradici.
Druhému ročníku opět nepřálo počasí,přesto díky úspěšnému prvnímu ročníku byla účast opět velmi kvalitní a přišlo 170 dětí v doprovodu rodičů.Pro všechny děti byly přichystány atrakce s bohatou tombolou,kdy každé dítě vyhrává a pro dospělý doprovod občerstvení v podobě grilovaných specialit a na zapití pěnivý mok. Aby ani dospěli nepřišli k nějaké ujmě,i pro ně jsem připravili taneční zábavu,které letos nepřálo počasí a proto skupina SAGAR nevystoupila,pouze kapelník zazpíval několik hitů a zbytek v dešti obstaral reprodukovanou hudbou diskžokej. Vše je dokonale dokumentováno,proto foto najdete v odkazu fotogalerie!!!!!

Hokejová zabíjačka:

V sobotu 17.2.2007 se uskutečnila "hokejová zabíjačka",které se zúčastnilo 8 hráčů týmu.Akce to byla velice úspěšná a splnila očekávání všech zúčastněných.Byli zabiti dva "pašíci"a všichni společnou rukou se podíleli na výrobě zabíjačkových specialit.Ochutnávka probíhala průběžně a byla prokládána dobrou slivovičkou.Velice úspěšná akce,která bude mít příští rok pokračování a určitě s větší účastí.Fotodokumentace bude uveřejněna v odkazu fotogalerie po provedené cenzuře!!(nebo budou bez cenzury?????) uvidíme!! Pochvalu zaslouží náš " špílmachr" Rosťa za kvalitní "špílkování" jelit a jitrnic,u vaření v kotli se vyznamenali Michal a Mirek,kterým praskla pouze jedna tlačenka z 12,o to byla kvalitní jelitka a "prdelanka"

Dožínky 2007:

Další akce našich hokejistů,která vždy přinese finance do hokejového rozpočtu a tím pokryje celou hokejovou sezónu.I tentokrát byla tato akce úspěšná co se týče počasí a účastníků,ale co se týče účasti nás hokejistů,tak byla velmi mizerná a vše zůstalo jen na pár jedincích, kteří zaslouží obdiv za jejich snahu, se kterou vydrželi až do raních hodin obsluhovat účastníky dožínek...ti poslední odcházeli v 7,15 ráno..je možné, že příští rok už taková snaha nebude a tím přijdeme o finance,které nám ulehčují naší činnost.Proto mě neúčast nás hokejistů mrzí.Ti jednotlivci,kteří to zorganizovali a uskutečnili se už příště najít nemusí a tím by se přísun tolik potřebných finančních prostředků omezil.Ale není to jen o penězích,je to i o přístupu se zapojit do kolektivu a trošku jinak se poznat než na ledě a tím by možná i některé slovní výpady během hokejových zápasů nebyly a vše by se bralo sportovně. Aby to nebyla jen kritika,je třeba tuto akci vyzvednout jako další povedenou a určitě se zde ve fotogalerii objeví momentky z této akce.

 

Hokejové smažení vaječiny pod Sjezdovkou:

Se uskutečnilo a počasí přálo a proto i všem chutnalo a společně jsme zavzpomínali na uplynulou sezonu,poděkovali hráčům,hlavně brankářům za jejich umístění v soutěži,kdy Lukáš Gurecký na třetím místě a Michal Warzecha na místě čtvrtém. Pro děti se uspořádaly soutěže a dospělí to zapili...a teď už rychle nachystat "DĚTSKÝ DEN"

.hokejová sezóna 08 - 09 skončila.Tento tým opět ukázal svou sílu a soutěži skončil na 4. místě.K tomu abychom brali bronz, který by nám slušel, chybělo kousíček. Stačí vzpomenout body, které utekly v posledních sekundách, ale to k hokeji patří. Byly i zápasy, které snesly měřítko nejvyší kvality.Ty zápasy patří k tomu, že se v září opět sejdem a jdeme bojovat o další body.Chci říct, že se tým ustálil a posily velmi dobře zaúadly do týmu.To je přínos do budoucna, kdy někteří z nás už přece jen hrají" přes čas"ale to se týká jen dvou hráčů a ti nastoupí i do dalšího ročníku tak ostatní musí zbalit v září výstroj a vyrazit zase na led.

Mezivodí:

Nejbližší akcí je setkání všech na " MEZIVODÍ ". Je to setkání i rodinami aby i ony poznaly jak to mezi chlapama funguje. Na akci je připraven autobus, který vyjíždí od tělocvičny v Palkovicich v 8,00.Vyzvedne všechny po cestě přes Frýdlant a pak na Bílou na Mezivodí, kde je pro všechny připravena sjezdovka a občerstvení. Akce bude ukončena okolo 18,00 a odjezd domů.