Informace

Klub HC PALKOVICE byl založen v roce 1995.

Jednatel oddílu:
Jaroslav Čechmánek, Palkovice 646.

 

Zápasy:

HC Palkovice - HC Závišice 6 : 7
Branky: Svoboda 2,Heczko,Ulčák,Štefek,Čechmánek

První utkáni dalšího ročníku bylo úrodné na góly, což potěšilo, ale že jich soupeř dal o jeden víc už méně.Do dalších utkání je třeba najit další síly a víc tréninku a soupeře přehrát fyzicky.Před námi je dlouhá sezóna a náš tým čeká obhajoba play off.

HC Palkovice - HC Medvědi 3 : 1
Branky: Malčík,Štefek,Bílik

Druhé utkání s vyrovnaným soupeřem mělo velmi dramatickou předehru.Na poslední chvílí nemohl nastoupit do brány SID a my hledali náhradního gólmana.Po mnoha telefonátech padla volba na Kubu Maráka a můžeme říci, že to byla volba šťastná.Byl to jeho první soutěžní zápas v Kopřivnické lize a byl vítězný.Pravdou je že mu pomohl celý tým svou hrou a dobrou obranou, přesto měl hodně dobrých zákroků, ve kterých mu přálo i štěstí, ale to k tomu patří.Díky výborné hře jsme dosáhli cenného vítězství.Další kuriozitou bylo nastoupení Pavla Malčíka ve vypůjčené výstroji, která mu někdy evidentně překážela, ( zakopnutí o modrou čáru),ale odehrál velmi slušný zápas, tak jako celý tým.

HC Palkovice - HC Bobři 5 : 0 KONTUMACE

První utkání v historii KHL náš tým zvítězil kontumačně a to díky soupeři, který se nedostavil k utkání.Díky za tyto body, určitě v konečném účtovaní budou platné.

HC Palkovice - HC Hájov 3 : 5
Branky: Heczko,Pohl,Merta

Další zápas, ve kterém jsme měli šancí na další utkání.V tomto zápase se poprvé objevil druhý rodinný tandem.Už před tímto zápasem se objevil otec a syn Mičulkovi a nyní další..Svobodovi...a myslím že oběma rodinám to jde dobře.Mladej M.S.přichystal krásný gól, ale co to bylo platné, když dalších 10 šanci bylo nevyužito a to byly šance z rodu 100%.Je jasné jak propadne obrana je to horší, ale kdyby byly góly i te obraně by se hrálo líp.Věřím že prokleti nevyužitých šanci zlomíme a další zápasy budou už s vítězstvím, zvlášť, když máme dost silné složení všech řad.

HC Palkovice - HC Rybníkáři 0 : 4
Branky:

Zápas kde nevyhrál lepší , ale šťastnější.Prostě na tohoto soupeře neumíme zahrát, ale věřím , že odveta bude lepší vzhledem k posílení týmu o nové hráče.Navíc se stabilizuje sestava a to je také ku prospěchu týmu.

HC Palkovice - HC Staříč 13 : 1
Branky: Svoboda st.3,Svoboda ml.1,Heczko 2,Malčík 1,Štefek 1,Marak 1,Kocich 1,Sedlář 1 Bača 1, Němec 1

Zápas s nádechem derby, ve kterém neni vždy jasný vítěz , mělo od začátku jasného a jediného vítěze.Náš tým od začátku jel na plný výkon a s plným nasazením a soupeře válcoval na celé čáře. Byl to velmi povedený výkon a určitě se zapíše do dějin palkovického hokeje.

HC Palkovice - HC Jestřábi 8 : 2
Branky: Heczko 3,Malčík 1,Svoboda 1,Molek 1,Sedlář 1,Moravec 1

Zápas s jedním z favoritů soutěže byl v první třetině velmi vyrovnaný a soupeři se tahali o vedení.Zápas ve svižném tempu se rozhodoval především u brány, kdy náš tým měl konečně i trochu toho štěstí, kdy soupeř si dal 2 vlastní góly, ketré ho posadily do kolen a pak náš tým přebral iniciativu a soupeře jsem už k ničemu nepustili a když tak vše pochytal SID. Závěr byl plně v naší režii i když kaňkou bylo nesportovní chováni Martina S.ml.ten se musí uklidnit a bude vše ok.Vypadá to že letošni play off nám neunikne a budeme bojovat o příčky nejvyšší.

HC Palkovice - HC Závišice 3 : 2
Branky: Štefek 2, Malčík

Odvetné utkání se soupeřem, který nás v prvním utkání nešťastně porazil bylo velmi vyrovnané a jako každé jiné s tímto soupeřem i vyhecované, ale vše v rozumných mezích.Nám se podařilo uskočit na rozdíl dvou gólů, ale soupeř dothl a to ješte SID pochytal jejich tutovky.Utkání se schylovalo k trestným střílením, ale 3 minuty před koncem využil brankářovu chybu Pavel M a utrhl vedení na 3:2.Soupeř se pak do nás pustil, ale doplatil na svou tvrdost a vyfauloval se a my utkání dovedli k důležitému vítězství.Byla to třetí výhra v řadě.

HC Palkovice - HC Medvědi 10 : 1
Branky: malčík 5,Čechmánek,Heczko,Molek,Pohl,Štefek

Utkáni s poslední soupeřem soutěže mělo pozvolný začátek a soupeř držel krok, ale s přibývajícím časem a především s úspěšností proměňování šancí jsem soupeře v pohodě porazili.

HC Palkovice - HC Jestřábi 5 : 6 po SN
Branky:

Utkání s možným soupeřem v boji o play of mělo vyrovnaný průběh, ale přesto jsem soupeře dostali pod tlak a měli výhru na dosah.Přesto soupeř v poslední vteřině vyrovnal trošku nešťastným a možná neregulérním gólem , ale nedalo se nic dělat a my museli do nájezdů.Ty byly určeny na " rychlou smrt".Jako první jel kapitán a jeho najezd nebyl úspěšný a soupeř pokud by dal vyhrál, nezaváhal proměnil a bral vítězství.Tyto body mrzí a věřím , že v konečné účtovaní nebudou chybět.

HC Palkovice - HC Rybnikáři 4 : 5
Branky:Moravec 2, Marák, Heczko

Po dlouhé době utkání, ve kterém jsme mohli tradičního soupeře porazit.Zápas jako na houpačce , kdy soupeř vedl a my dotahovali, a naopak.Bylo to naprosto vyrovnané utkání, kdy jsem sahali aspoň na bod.Přesto nám soupeř dal v posledních vteřinách gól z hole nejlepšího útočníka, který v nájezdu rozhodl a vítězství

HC Palkovice - HC Hájov 9 : 3
Branky:Heczko 2,Moravec 2,Štefek 2,Bača,Němec,Molek

Utkání s dosud neporaženým soupeřem se od začátku vyvíjelo velmi dobře.Se soupeřem jsme drželi krok a co víc vůbec nás nepřehrával a naopak my měli více ze hry.Soupeř vypadal trochu vlažně a nám se dařilo proměňovat šance a tím jsme soupeře dostávali pod tlak a získavali postupné vedení které v závěru vyrostlo na rozdíl 6 gólů.Toto vítězství nám zajistilo účast v play of a tím splnění plánu, který jsme si dali před sezónou.Ted už se mužem soustředit jen na poslední zápas.


HC Palkovice - HC Staříč
Branky:


Úvod:

V druhé lize se s naším týmem utkají:

HC BOBŘI

HC HÁJOV

HC JESTŘÁBI

HC MEDVĚDI

HC RYBNÍKÁŘI

HC STAŘÍČ

HC ZÁVIŠICE